di 14 jan

Westland in De Gouden Eeuw

Hans Visser, Irena Filippova e.v.a.
di 14 jan
  • di 14 jan
    14:00
    Jumbo Koornneefzaal
  • di 14 jan
    20:15
    Jumbo Koornneefzaal

In aansluiting op de viering van het Rembrandtjaar presenteert De Naald in samenwerking met Flairck-gitarist Hans Visser en accordeonvirtuoos Irena Filippova een multimediavoorstelling over de geschiedenis van Westland in de Gouden Eeuw.

Met aandacht voor schilders, schrijvers en bijzondere personen uit Westland in de Gouden Eeuw. Schilderijen, prenten, tuinen, buitenplaatsen, kastelen, verhalen en hofgedichten worden samengebracht in een indrukwekkende muzikale voorstelling. In de regie van Jeroen Kunstman en met medewerking van onder andere Historisch Archief Westland, Westlands Museum, een koor en acteurs. Met muziek van Hans Visser en Irena Filippova.

Note d.d. 30 september 2019

Tot onze grote spijt blijkt dat het niet gaat lukken om met alle betrokkenen de voorstelling tijdig op het door ons gewenste artistieke niveau te krijgen. Vol enthousiasme en vertrouwen zijn we aan dit ambitieuze project begonnen, maar helaas moeten we constateren dat er door allerlei omstandigheden te weinig tijd is om dit met elkaar op tijd te kunnen realiseren. Grote dank voor uw vertrouwen, en met excuses voor het ongemak.

Alle gasten die kaarten hebben gereserveerd worden persoonlijk door ons ingelicht.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.