za 23 mei 20:15

Fifteen Years of Single Malt Folk

Scrum
za 23 mei
20:15

Een eerbetoon aan de folk helden en hun muzikale nalatenschap. Het doet je verlangen naar de pub. Dus nemen de mannen van Scrum gewoon hun stamkroeg The Dirty Glass mee het podium op. Want de pub is immers de perfecte omgeving voor Single Malt Folk en de sterkste verhalen.

Al vijftien jaar lang spelen de enthousiaste bandleden van Scrum voor publiek in binnen- en buitenland. De zes gedreven muzikanten en een zangeres delen hun voorliefde voor energieke, eerlijke en spontane folkmuziek. Deze muziek, de sfeervolle decors en mooie kroegverhalen staan garant voor rood geklapte handen en schor gezongen stemmen.. Grab yourself a pint, have a seat and enjoy the tunes of life.

De voorstelling is verplaatst van 11 januari 2020 naar 23 mei 2020. Onze gasten worden hierover persoonlijk geinformeerd. 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.