Knallend Westland

Nieuwjaarsconcert
zo 5 jan

Swingend over de drempel met het Nieuwjaarsconcert Knallend Westland! De professionele bigband Blazers Collectief WEST blaast je zo het nieuwe jaar in met dit verrassende en theatrale avontuur langs vele muziekstijlen.

Een spetterend feest met onder andere Muziekmeesters Westland, Dans Creatie, Theaterschool Koperen Kees én jonge muzikale talenten die voor het eerst op het grote podium in de spotlights staan.

Special guest tijdens deze vijfde editie van Knallend Westland is het knotsgekke dameskwartet LOS Muziektheater. Met hun waanzinnige muzikaliteit, rake teksten en fysieke uitspattingen blijft deze muzikale cabaretgriep keer op keer verbazen. Samen met de talenten en gezelschappen bouwen zij een muzikaal feest. Van ingetogen tot uitbundig. Knallend het nieuwe jaar in!

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.