wo 11 dec 20:15

De Eerste

Daan Boom
wo 11 dec
20:15
  • wo 11 dec
    20:15
    Rabo zaal

Daan Boom had eigenlijk rapper, acteur, illusionist, dolfijnentrainer, profvoetballer, balletdanser, muzikant, president van Amerika, volkszanger of Frank Sinatra moeten worden. Daan werd dan ook afgewezen op de toneelacademie in Maastricht omdat hij ‘te veel’ wilde.

Inmiddels heeft hij ook al een hoop gedaan: hij maakte het succesvolle televisieprogramma Streetlab, stond op het filmfestival in Cannes met de winnaars op het podium, dirigeerde De Vijfde van Beethoven voor een groot orkest, jankte om een telefoonnummer van een meisje te krijgen (uiteraard zonder dat hij dit vervolgens kreeg) en trad met zijn karaokeband op in de Ziggo Dome. Dus vond Daan het wel eens tijd voor zijn allereerste theatersolo. Wat hij gaat doen? Veel te veel natuurlijk, maar bovenal: heel veel lachen.

Deze voorstelling doet mee aan het Rabo Talenten Concours. 
Klik hier voor meer informatie. 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.