Todesangstschrei (try-out)

Rundfunk
do 5 dec
-
vr 6 dec

Het duo Rundfunk beleefde vorig seizoen een droomdebuut. Na de succesvolle televisieserie ontving hun eerste voorstelling Wachstumsschmerzen een vloedgolf aan lovende recensies, ontstond er een ware run op de kaarten en wonnen ze de Neerlands Hoop 2018. Dit seizoen komen de heren terug naar het theater met hun nieuwe voorstelling Todesangstschrei.

Nadat je je door een jeugd vol dure fouten, zure nederlagen en gure afwijzingen heen hebt geworsteld en het eindelijk tijd is om op eigen benen te staan en van het leven te gaan genieten, ligt er een oude, smerige vriend op de loer die de rest van je leven naar je zal gluren en in je nek zal hijgen: de DOOD.

Je hebt het nest nog niet verlaten of je haren worden dunner, je spieren strammer en je zicht zwakker. De allesbeklemmende angst voor de dood en het wachten daarop is onvermijdelijk begonnen. En het enige dat zeker is, is dat -ie elke seconde dichterbij komt.

Na Wachstumsschmerzen over de pijn van het opgroeien, storten de jongens van Rundfunk zich in Todesangstschrei op de nietsontziende ellende van de naderende dood. Lachen.

"Ultiem en absurdistisch amusement" ★★★★★

AD

Over...

Over hun vorige voorstelling schreef de pers lyrisch: 

"Ultiem amusement van absurdistisch Rundfunk" – AD ★★★★★
"Barst bijna uit elkaar van de sterke vondsten" – De Volkskrant ★★★★
"Een van de meest bezienswaardige theatergebeurtenissen" – Theaterkrant ★★★★
"Cabaret van zeer hoog niveau" – Parool ★★★★
"Debuut van formaat" – De Telegraaf ★★★★
"Indrukwekkend debuut" – NRC ★★★★

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.