wo 4 dec 20:15

Zacht

Joia
wo 4 dec
20:15
  • wo 4 dec
    20:15
    Rabo zaal

Powerpop met een flamboyante twist. Met haar band stond ze in Paradiso tijdens de finale van de Grote Prijs van Nederland. Ze studeerde met een 9 af aan Codarts, trad op voor de Koning en haar debuutalbum Living It Now werd bekroond met vijf sterren. Zacht is de theatrale reis door het hoofd van de Rotterdamse zangeres Joia.

“Hoe kan je zacht zijn in een wereld vol stelligheid? “Waarom wil ik alles zo graag zeker weten?” De krampachtigheid in het zoeken naar de juiste weg zet Joia en vele andere millennials ironisch genoeg op een verkeerd spoor. Want, wat als er geen weg is? Kun je dan nog wel verdwalen?

Deze voorstelling doet mee aan het Rabo Talenten Concours 
Klik hier voor meer informatie. 

Over...

Een ontwapenend grapje is snel gemaakt op het podium, maar zodra Joia een nummer inzet met een stem die doet denken aan Fiona Apple is ze bloedserieus. “De liefde is groter dan hoe we die in deze tijd leven.” Een zangeres met een boodschap. Alhoewel haar nummers je meenemen op een golf van tijdloze nostalgia, zal de oplettende luisteraar telkens opnieuw verrast worden door de contrastrijke keuzes in de speelse arrangementen.

Over debuut-album ‘Living It Now’:

"De Rotterdamse zangeres is een creatieve duizendpoot met geheel eigen ideeën en een unieke sound. Uniek en recht uit het hart.” (Music Maker)

Joia studeerde af met een 9 aan Codarts, releasde haar eerste videoclip Silver Plate in de Doelen, maakte de mini-documentaire ‘Anders anders’, schitterde in Paradiso als finalist van de Grote Prijs van Nederland 2016, speelde op de opening van CS Rotterdam voor koning Willem-Alexander, in het programma Virus op Radio 4 (met Giel Beelen) en was finalist in de Music Matters Award.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.