za 30 nov 20:15

Een Bang Jongetje Dat Hele Enge Dingen Doet

Kees van Amstel
za 30 nov
20:15
  • za 30 nov
    20:15
    Jumbo Koornneefzaal

Het leven is net een zwembad. En Kees van Amstel zwemt niet. Hij staat maar een beetje bang langs de kant… toe te kijken hoe anderen het hoofd proberen boven water te houden. Althans, dat zegt zijn therapeut.

Dan kun je twee dingen doen: langs de kant blijven staan of vol het leven in duiken. Kees koos de derde optie: hij zocht een nieuwe therapeut. En hij maakte een nieuw cabaretprogramma. Met verhalen. En grappen. Veel grappen.

Hij is comedian bij Comedytrain, maakte cabaret voor Spijkers met Koppen en is één van de breinen achter het programma Dit Was Het Nieuws. “Kees van Amstel laat zijn verhalen glazen”, schreef NRC. Cabaret.nl: “Een geestige vent waar je om moet lachen. Heel hard lachen.”

Recensies

"De uitspraken die Van Amstel zijn leerlingen in de mond legt zijn soms stuitend, dan weer hilarisch, maar altijd van een ontroerende directheid (...) Het typeert zijn zelfspot, die zorgt voor een hoge gunfactor"
- Trouw ★★★★

"Hilarisch met een grauw randje" - Dagblad van het Noorden ★★★★

"Van Amstel ontpopt zich als een komiek van de bovenste plank die vol gas geeft en zijn zaal laat schudden van het lachen" - Theaterkrant (keuze van de criticus)

"Hoog tempo, afwisselend en zeer komisch" - Scènes ★★★★

"Meesterlijke verteller" - Cabaret.nl ★★★★

"Kees van Amstel is een antiheld en dat is zijn sterkste troef. Zijn derde show komt traag op gang, maar wordt later hilarisch." - NRC ★★★

"Van Amstel is een rasverteller die van iedere situatie wel iets komisch weet te maken" - de Volkskrant ★★★★
 

“Van Amstel vertelt het allemaal met sjeu"

De Volkskrant

Over...

Kees van Amstel heeft het podium pas laat in zijn leven ontdekt. In 2002 stapte hij voor het eerst een stand-up podium op, eigenlijk als therapie voor een mislukte relatie. De bedoeling was om twee keer op te treden en dan weer met stille trom te verdwijnen maar 3 maanden later werd hij tot zijn verbazing aangenomen bij Comedytrain, waar hij nog steeds één van de vaste comedians is. Momenteel staat Kees met zijn derde avondvullende cabaretvoorstelling 'Een bang jongetje dat hele enge dingen doet' in het theater.
 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.