wo 27 nov 20:15

Nashville comes to Holland

Femke Weidema met Babette Zwinkels & Dwaalkat
wo 27 nov
20:15
  • wo 27 nov
    20:15
    Rabo zaal

Ze schreef voor de populaire Amerikaanse TV serie Nashville en werkte samen met o.a. Mary J. Blige en Stevie Nicks (Fleetwood Mac).

Zo succesvol als ze overzee is, zo onbekend is ze nog in haar thuisland Nederland: Femke Weidema. Een meisje uit het Friese Drachten, die na haar deelname aan de Grote Prijs van Nederland wist wat ze wilde doen en daar keihard voor is gegaan. Met Nashville comes to Holland keert ze terug naar Nederland én neemt ze twee speciale gasten mee.

Een muziekprogramma over de verhalen áchter de songs. Samen met de uit Westland afkomstige singer-songwriter Dwaalkat, die eerder ons Rabo Talenten Concours won, en het piepjonge talent Babette Zwinkels, die met succes optrad op het Westland Nieuwjaarsconcert.

Bijgestaan door muzikanten Pieternel Osinga en Jeroen Kant.

Deze voorstelling doet mee aan het Rabo Talenten Concours. 
Klik hier voor meer informatie.
 

Foto Thierry Schut

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.