vr 22 nov 20:15

Groot Succes 2

Ronald Snijders
vr 22 nov
20:15

“Is dat wat ik gezien heb wel echt, of ben ik getuige geweest van een briljante fantasie van een krankzinnige? Aan de spierpijn in mijn buik en kaken weet ik één ding zeker: ik heb mij kapot gelachen”, schreef Theaterparadijs over de nieuwste voorstelling van absurdist Ronald Snijders. Theaterkrant noemt hem “briljant” en het Parool vindt hem “een illusionist met woorden.”

Zijn voorstelling Welke Show werd genomineerd voor de Poelifinario 2017, de VSCD Cabaretprijs voor het meest indrukwekkende programma van dat seizoen. Groot Succes 2 is de opvolger van Groot Succes, welke show van Ronald Snijders nog niet in de theaters te zien is geweest. Wederom een voorstelling vol onverwachte taalgrappen, nieuwe woorden en niet te plaatsen gedachtekronkels.

Over...

Ronald Snijders is absurdist, schrijver en programmamaker. Momenteel speelt hij zijn nieuwe theatershow Groot Succes 2. Zijn voorlaatste programma WELKE SHOW (2016) werd genomineerd voor de Poelifinario, de prijs voor het beste cabaretprogramma van dat seizoen. Zijn meest recente boek is Kopdichtbundel (2017), een verzameling gedichten bestaande uit krantenkoppen die hij wekelijks in Het Parool publiceerde.

Ook is hij een van de schrijvers van het veelgeprezen kindertelevisieprogramma De Boterhamshow (NTR). Hij was te zien in het VARA-televisieprogramma Rambam, als tafelheer in DWDD en als finalist in De Slimste Mens. Als wekelijks columnist was hij op de radio verbonden aan Giel3FM (2014-2015) en Gijs 2.0 (2019).  

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.