De Rovers (3+)

Meneer Monster
zo 17 nov
14:30

De Rovers is een tekstloze voorstelling boordevol livemuziek!

Drie grimmige Rovers wonen in een donkere wereld. Kleur is nog maar zeldzaam. Als ze dan ook nog eens worden bestolen, zijn de rapen gaar. De Rovers zijn vastbesloten om terug te krijgen wat ze zijn kwijtgeraakt en zetten alles op het spel om ieders leven weer wat meer kleur te geven.

Na succesvoorstellingen als De Gruffalo, de Fantastische Meneer Vos en De Waanzinnige Boomhut brengt Meneer Monster nu een nieuw visueel spektakelstuk. Op vernuftige wijze combineert Meneer Monster fysieke visuele comedy met een magische en grafische wereld. Geïnspireerd door cartoons, actiefilms en games heeft Meneer Monster alles uit de kast gehaald om een theaterbelevenis van formaat te maken.

"Een knotsgekke voorstelling waarbij het ontbreken van een verhaal juist de kern bleek"

Theaterkrant

Over...

De voorstellingen van Meneer Monster hebben een stoer en ongepolijst karakter; energiek, fysiek en vol spelplezier. Meneer Monster is onder meer bekend van de hitvoorstellingen Over een kleine mol, Fantastische Meneer Vos, De Gruffalo en De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen (winnaar Zilveren Krekel 2018 en ZAPP Theaterprijs).

"Behendig combineert Rovers zo (computer)spelletjes met actiefilms (James Bond!) en verrassende theatertechniek", geschreven door Theaterkrant. 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.