ma 17 feb 20:15

The Great Wonder

Pepijn Gunneweg
ma 17 feb
20:15

Een ode aan de verwondering. Een magisch schouwspel, waarin een kleine man op zoek gaat naar het Grote Wonder.

Pepijn Gunneweg gaat, samen met zijn Troupe Muzikale Freaks, verder waar hij ooit is gestopt. Acts en trucs die al jaren zijn hoofd op hol brachten, maar nooit eerder het toneel hebben bereikt. Kortweg omdat ze te ruw, te bizar of gewoon te gevaarlijk waren. Pas op voor gelanceerde kippen, bizarre illusies, vliegende vissen en kleine poëtische nummers die je weer even in wonderen doen geloven.


Pepijn maakte zestien jaar deel uit van de Ashton Brothers, presenteerde jarenlang de BZT show en maakt met zijn Foute Vrienden op RTL5 het leven van anderen, maar vooral dat van hemzelf, zuur.

Recensies
Theaterkrant: "Een bonte mengeling van variété, circus, muziek en heel veel poëtische beelden. Een meeslepende ode aan de verbeelding, dan weer wreed, dan weer grappig, dan weer troostrijk, die blijft boeien tot de laatste seconden". Lees hier de volledige recensie.

Theaterparadijs ★★★★ : "Een staaltje vakmanschap in variété, acrobatiek, goochelen en absurde komedie". Lees hier de volledige recensie

De Volkskrant: "The Great Wonder bevat wonderschone scènes". Lees hier de volledige recensie.

I Love Theater ★★★★★: "Zang, goochelen, muziek en acrobatiek zie je niet zo snel in één voorstelling. Dit maakt deze voorstelling zo uniek (...) Het decor is echt fenomenaal.”

Theaters in Nederland ★★★★: "Pepijn pakt groots uit! Je komt ogen tekort". Lees hier de volledige recensie. 

Note d.d. zaterdag 2 november 2019

De voorstelling van 4 november 2019 is verplaatst naar 17 februari 2020 wegens ziekte van Pepijn.  Onze gasten worden persoonlijk geinformeerd.

"Een bonte mengeling van variété, circus, muziek en poëtische beelden"

Theaterkrant

Over...

Muziek, magie, humor en spektakel
Pepijn Gunneweg, voormalig Ashton Brother, had een paar jaar niet op het toneel gestaan – jaren dat hij veel voor de televisie werkte – maar voelde dat hij weer het theater in moest. Nu is hij terug, met The Great Wonder, een soloprogramma vol muziek, acrobatiek, variété, kleinkunst en magie, de combinatie waarvoor Gunneweg heeft bewezen een speciaal talent te hebben

(...)

Ik wil magie vermengen met Monty Python. It’s time for something completely different. Je moet mensen altijd een stap voor kunnen zijn. Alleen magie is niet genoeg, alleen lachen is ook niet genoeg. Ik wil de mensen ook raken, met mijn muziek met mijn fysiek en met mijn illusies. En als ik met een ballonnetje bezig ben dat een visje voor moet stellen, ik stap op dat ballonnetje en iedereen zegt verbijsterd: ‘AAAAAAAAAHHHHHH!’, dan is dat gewoon héérlijk. Dát moet je hebben. Dan heb ik het goed gedaan. Zij geloven in die vis, en ik geloof op dat moment ook in die vis. Dat is het wonder dat we samen maken.’

Lees hier het volledige interview met Pepijn Gunneweg

 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.