Wachten Op Kado (4+)

TG Graasland
zo 3 nov
  • zo 3 nov
    10:30
    Rabo zaal
  • zo 3 nov
    12:00
    Rabo zaal

Ergens in een magazijn vol lege dozen werken twee mannen. Zij vullen de dozen met kado’s, precies zoals het hoort. De grote kadomachine spuwt stipt op tijd presentjes, klaar om ingepakt en afgevinkt te worden. Sokken worden netjes samengevouwen in een klein doosje, een hoge hoed verdwijnt in een goocheldoos en een dinosaurus hoort in een oude doos.

Dan stokt de machine! Dit hebben de mannen nog nooit meegemaakt. Wat moeten ze doen? Tegen alle regels in nemen ze het heft in eigen hand. Als de kado’s niet naar hen komen, dan komen zij wel naar de kado’s. En er is haast bij, want er leeft altijd wel iemand in de Gloria. 
 

‘Wachten Op Kado’ is een voorstelling over wachten en geduld hebben, maar ook over uit de ban springen, over feesten en uitpakken. Over niet-gebaande wegen betreden die je verder brengen dan je had verwacht en over een monster van een machine. 


 

 

‘WACHTEN OP KADO’ WINT PRIJS VAN DE KINDERJURY OP KINDERTHEATERFESTIVAL GENT.

The Read Shop is bij deze voorstelling aanwezig met een stand in de foyer!

Onderdeel van:
Familietheater 2019-2020

Over...

Tg Graasland maakt voorstellingen waarbij het toneelbeeld je in een andere wereld zet, waarin tekst wordt gemeden en enkel wordt gebruikt wanneer er puntjes op de i staan.

Tg Graasland maakt theater met scènes die na een week zomaar in je hoofd opkomen borrelen en waarbij je een glimlach niet kan onderdrukken. Graasland is de plek waar een verscheidenheid aan voorstellingen zal groeien, waar alle kinderen, bij het zien en ervaren daarvan, hun graantje zullen meepikken.

Het hart van tg Graasland bestaat uit de theatermakers Emiel de Jong (1973) en Harold Schraven (1972). Zij leerden elkaar kennen bij de docentopleiding drama aan de Hogeschool voor de Kunsten Constantijn Huijgens in Kampen. Voor Emiel ontstond de liefde voor jeugdtheater al in het begin van zijn carrière als speler bij jeugdtheatergezelschappen als Stella Den Haag, TG Steil en Opslag voor Cacao. Later werd Emiel bekend als maker en acteur van het succesvolle cabaretduo Schudden, waarmee hij vele jaren langs de Nederlandse theaters toerde.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.