Niets te verliezen

Soundos
do 31 okt
20:15

Ze is al meer dan tien jaar aangesloten bij het bekende gezelschap Comedytrain en is één van de drie Nederlandse comedians die door Netflix werd gevraagd om een eigen special op te nemen.

Over haar nieuwe cabaretvoorstelling Niets te verliezen schreef Theaterkrant: “Anderhalf uur aan harde grappen en persoonlijke verhalen, in de beste stand-up comedy traditie.” Zet je schrap voor Soundos.

Met Niets te verliezen toont Soundos haar pure zelf: droogkomische humor, hilarische anekdotes samen met haar innemende persoonlijkheid. Ze stelt zich kwetsbaar op en neemt geen blad voor de mond. Waarom? Omdat Soundos niets te verliezen heeft!

"Scherpe tirades tegen racisme en seksisme"

Theaterkrant

Over...

Soundos el Ahmadi (1981) is er al snel bij: haar eerste stappen op het podium zet ze op vijftienjarige leeftijd bij de jongerentheatergroep Artisjok/ Nultwintig. Een rastalentje, zo blijkt al gauw, die op het toneel zowel de komische als dramatische noot met verve weet te raken.

Haar weg leidt – alsof het zo moést zijn – naar het Toomler podium alwaar zij haar kans schoon ziet een jeugddroom te verwezelijken: comedian worden. In februari 2007 doorstaat ze glansrijk de roemruchte Comedytrain-auditie en sindsdien is haar radde tong bijna wekelijks in Toomler te bewonderen met felle sets over haar Amsterdams–Marokkaanse afkomst, klassieke vooroordelen en vooral: haar eigen hilarische zelf.

In 2010 is het tijd voor een soloprogramma en verovert ze het publiek met haar voorstelling Soundos Aangenaam. Na de daaropvolgende theatervoorstellingen Er is geen Plan B en Geboren Met Ervaring staat ze nu met Niets te verliezen op de planken.

Naast het theater is ze ook op televisie te zien in onder andere in Ruben en de Idioten, Zapp Live, Wie is de Mol, Baas Raymann en was ze finalist van Expeditie Robinson 2017.
Verder schrijft Soundos regelmatig columns voor onder andere, Radio 2, De Volkskrant en PAPER magazine.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.