Verte (try-out)

Sara Kroos
za 19 okt
20:15
  • za 19 okt
    20:15
    Jumbo Koornneefzaal

Verte gaat over vooruit kijken, verder denken. En hoe ver kun je gaan? Een geweldige avond voor iedereen die tegen een stootje kan.

Ze is grof, direct, maakt je aan het lachen om de ergste dingen en heeft een klein hartje. Met verrassende visuals en een 2.0 muziekstijl met topmuzikanten pakt Sara Kroos uit in haar nieuwe show Verte. Met de energieke, stoere aanpak die we van haar gewend zijn, maar ook een nieuwe blik, vrolijk voorbij de zwaarte.

Over...

Sara Kroos staat al 20 jaar voor uitverkochte zalen met haar rauwe, eigen comedy stijl. Ze ontving lovende kritieken voor haar voorstellingen en een sterrenregen voor haar vorige show 'Zonder verdoving': 'Genadeloos, scherp en ontwapenend, maar bovenal enorm grappig' en 'Met haar grove taalgebruik en een zeer hoge grapdichtheid mag ze zich absoluut tot de grappigste vrouwen (en mannen) van Nederland rekenen'.

Sara is een publiekslieveling én een buitenbeentje. Ze begon toen ze achttien jaar was en 'Verte' is haar negende solovoorstelling.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.