God's Wegen

Nina de la Parra
wo 16 okt
20:15

Nina is een hybride: Surinaamse vader, Nederlandse moeder, opgeleid in de UK en werkend in Duitsland. Ze ziet eruit als een bakra (kaaskop), maar haar Surinaamse avonturen zijn pittiger dan Madame Jeanette pepers.

Bouta, Rutte, het koloniale verleden van haar joods-Sefardische voorvaderen, one hour hotels, de dwingende correctheid van Duitsers; alles komt aan bod en wordt zonder gene op de brandstapel gegooid. Voordat je weet waar je aan toe bent, heeft Nina zichzelf en alle aanwezigen onderuitgehaald in haar verbaal-gewelddadige zoektocht naar haar eigen identiteit. Haar vileine woordenstroom wisselt ze af in vloeiend Nederlands, Duits, Engels en Sranan Tongo af met kwetsbare Engelstalige popnummers, ondersteund door haar steengoede hipster-huisband bestaande uit Moritz Götzen, Tim Bücher en Sanne Landvreugd.

Deze voorstelling doet mee aan het Rabo Talenten Concours. 
Klik hier voor meer informatie. 

"Deze vuilbekkende dame knalt van het podium met haar op hoog tempo in vier talen vertelde ervaringen als „vrijpostige bakra-meid” in Paramaribo en Nederland"

Vier sterren van NRC
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.