Gonnie en Gijsje samen op stap (2+)

Prentenboekjesfestival
zo 13 okt
14:00

Feest! Het PeuterKleuterfestival is gearriveerd in De Naald. Natuurlijk zijn er tijdens het festival leuke voorstellingen te zien. Je hebt de keuze uit Agent en Boef (3+) en Gonnie en Gijsje samen op stap! (2+). Rondom de voorstellingen kan je naar hartenlust spelen in de foyer waar van alles te beleven is. Met een kaartje voor één van de voorstellingen heb je toegang tot het festival.

Ochtend: 9.45 – 12.30 uur
Middag: 13.30 – 16.00 uur

Dit is Gonnie. Gonnie is een gansje en zit bij de hooiberg. Een klein geel gansje met knalrode lievelingslaarsjes. Op een dag zijn haar lievelingslaarsjes weg… Gonnie gaat op zoek, voorbij de hooiberg en ontdekt de wereld. Daar ontmoet ze Gijsje en samen gaan ze op stap. Welke dieren komen ze allemaal tegen? Welke geluiden horen ze? En zien ze de laarsjes nog terug?

Gebaseerd op de prentenboeken van Olivier Dunrea. Een muzikaal avontuur voor jong en oud, met liedjes van Ageeth de Haan.

Over...

Ook tijdens het Prentenboekjesfestival is deze dag de voorstelling Agent en Boef (3+) te zien! Een stoute, slimme voorstelling voor iedereen die van spelletjes houdt. Maar... wie wint er nou eigenlijk?

Deze voorstelling speelt om 10.30 uur & 14.15 uur in de Jumbo Koornneefzaal. Klik hier voor meer informatie en kaarten.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.