Pink Floyd's Anniversary Show

Pink Project
do 10 okt
-
vr 11 okt
  • do 10 okt
    20:15
    Jumbo Koornneefzaal
  • vr 11 okt
    20:15
    Jumbo Koornneefzaal

Of ze nu in een theater staan of een uitverkocht Ahoy: tribute band Pink Project overtuigd keer op keer met hun gepassioneerde uitvoeringen van de mooiste Pink Floyd songs. Door kenners en critici wereldwijd gezien als één van de beste Pink Floyd tribute bands.

Pink Floyd’s Anniversary Show staat voor een groot deel in het teken van de albums The Wall en The Division Bell, die respectievelijk veertig en vijfentwintig jaar geleden werden uitgebracht. Maar ook viert Pink Project hun vijfentwintigjarig bestaan! Al een kwart eeuw weten zij de muzikale nalatenschap van Pink Floyd vlekkeloos neer te zetten. Met quadrafonische sound, een spectaculaire lichtshow en dito visuals is het alsof de legendarische Britse band nooit heeft opgehouden te bestaan.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.