Flip Noorman zingt Leonard Cohen (try-out)

Flip en De Noormannen
vr 27 sep
20:15
  • vr 27 sep
    20:15
    Jumbo Koornneefzaal

Na het overlijden van Leonard Cohen in 2016 bracht de eigenzinnige Flip Noorman eenmalig een hommage aan zijn grootste inspiratiebron in Paradiso. Na vele verzoeken om het toch niet bij die ene keer te laten, gaat hij nu op tour langs de theaters.

Bijgestaan door zijn band De Noormannen brengt Flip zowel de originele liedjes van de meester als vertalingen van eigen hand.

Flip Noorman is dé rijzende ster in de poëtische Nederlandstalige muziek. Zijn debuutvoorstelling Make-up leverde hem de Wim Sonneveldprijs en een nominatie voor de Annie M.G. Schmidtprijs op. In de pers wordt hij bestempeld als “meesterlijk tekstdichter” en “aanwinst voor de kleinkunst”. Kleinkunst-goeroe Jacques Klöters jubelde: “Leve Flip Cohen”. 

Deze voorstelling doet mee aan het Rabo Talenten Concours. 
Klik hier voor meer informatie. 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.