The Wieners Play Buddy Holly

The Wieners & Cor Sanne
wo 25 sep
20:15
  • wo 25 sep
    20:15
    Jumbo Koornneefzaal

 

Een legende. Zijn muziek, iconische bril en het stormachtige verloop van zijn carrière maken Buddy Holly nog altijd een cultfiguur.

Hij werd slechts 22 jaar, maar liet een schat aan prachtige liedjes na: Oh Boy, It’s So Easy, Heartbeat, Peggy Sue, That’ll Be The Day…

Fifties band The Wieners brengen een ode aan één van de pioniers van de popmuziek. Met speciale gast Cor Sanne, die als internationaal boeker werkte met onder andere Buddy’s band The Crickets. Dit levert prachtige verhalen uit eerste hand op. Een oprechte hommage.

Over...

Met ruim 120 shows per jaar, is The Wieners de meest optredende rock'n'roll-band van Nederland. Muziek uit de fifties en vroege sixties, gebracht met veel plezier, vakmanschap en hoorbare liefde voor het origineel.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.