Afgestudeerde kleinkunstenaars

Paul van Vliet Academie
wo 18 sep
20:15
  • wo 18 sep
    20:15
    Rabo zaal

Drie jonge, net afgestudeerde kleinkunstenaars van de Paul van Vliet Academie stellen zich graag aan je voor.

Maak kennis met Tamara van der Loo, Yara van Engelen en Brain Cox. Aan je voorgesteld door presentator Evert de Vries.

Yara maakt zoveel domme dingen mee, dat ze wel cabaret móet maken vindt ze. Maar dan wel met een vleugje feminisme, of toch niet? Brian brengt een humoristische en ontroerende voorstelling over vriendschap, hoop en de schijnbare eenzaamheid in het leven. En Tamara daagt je uit om je zekerheden te testen op houdbaarheid. Stijlvol, speels en met grote innemendheid.

Deze voorstelling doet mee aan het Rabo Talenten Concours. 
Klik hier voor meer informatie. 

Extra mogelijk bij deze voorstelling: Talentenarrangement!
De Naald en BIJ5 bieden u samen een aangenaam voordeel: als u kaarten koopt voor een voorstelling in het Rabo Talenten Concours van De Naald kunt u voor aanvang van de voorstelling, tegen een voordelige prijs, genieten van een speciaal “talentenmenu” bij BIJ5. Een compleet avondje uit!

Voor € 37,00 p.p. krijgt u een toegangskaartje voor een voorstelling uit het Rabo Talenten Concours en profiteert u voorafgaand van een speciaal driegangenmenu bij BIJ5. Reserveren kan eenvoudig via www.westlandtheater.nl. U kunt als extra optie het Talentenmenu bijboeken bij uw kaarten! Klik hier voor meer informatie.


 

Over...

Yara van Engelen studeerde op 15 juli 2018 af aan de Paul van Vliet academie. De examencommissie oordeelde: "Cadeautje, wat een talent! Ze heeft lak aan alles, is zo zichzelf (...) Het beste wat ik ooit gezien heb op de Paul van Vliet Academie (...) Hier word je heel gelukkig van. Die drie kwartier vlogen voorbij."

Over Brian Cox schreef de examencommissie dat hij "mime uitstekend beheerst. Echt wauw!" 

Tamara van Loo maakte indruk met "geweldige teksten. Theater heeft een noodzaak, dat heeft dit." 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.