Monopoly

Nabil
wo 11 sep
20:15
  • wo 11 sep
    20:15
    Jumbo Koornneefzaal

“En weer een toptalent uit Brabant”, was de kop van Theaterkrant boven een enthousiaste recensie over Monopoly, de nieuwe voorstelling van Nabil. “Een ongelooflijk rijk programma."

Geld. We kunnen niet meer zonder. Maar maakt geld ons gelukkig, gemeen, gemakzuchtig of gewoon gek? Nabil komt in zijn tweede cabaretprogramma tot de kern. Deze Brabantse drop-out uit een bijstandsgezin, leidt het publiek over de straten van Monopoly langs de wijze lessen van zijn moeder. In zijn eigen Monopoly van pianospel, stand-up, zang en typetjes vertelt hij een prachtig verhaal, waarin zijn zwakte uiteindelijk zijn kracht is geworden. Pak je kans; je kan tenslotte je geld maar één keer uitgeven.

Deze voorstelling doet mee aan het Rabo Talenten Concours.
Klik hier voor meer informatie. 

 

www.nabil.eu

Extra mogelijk bij deze voorstelling: Talentenarrangement!
De Naald en BIJ5 bieden u samen een aangenaam voordeel: als u kaarten koopt voor een voorstelling in het Rabo Talenten Concours van De Naald kunt u voor aanvang van de voorstelling, tegen een voordelige prijs, genieten van een speciaal “talentenmenu” bij BIJ5. Een compleet avondje uit!

Voor € 37,00 p.p. krijgt u een toegangskaartje voor een voorstelling uit het Rabo Talenten Concours en profiteert u voorafgaand van een speciaal driegangenmenu bij BIJ5. Reserveren kan eenvoudig via www.westlandtheater.nl. U kunt als extra optie het Talentenmenu bijboeken bij uw kaarten! Klik hier voor meer informatie.

“Anderhalf uur trillen van genot"

Theaterkrant

Over...

Nabil Aoulad Ayad is een veelzijdige duizendpoot dat zowel on screen als on stage regelmatig te zien is. Op televisie is hij een begrip aan het worden in verschillende shows zoals BAAS Raymann, de improvisatieshow Alpacas en ga zo maar door. En dat is allemaal nog maar het begin voor de talentvolle cabaretier Nabil...

Nabil werd geboren op 7 juni 1984 te Waalwijk. Als kind was hij al niet meer weg te slaan bij musicals op school en groeide hij op met de grappen van Hans Teeuwen, wat later zijn grote inspiratie werd op het gebied van cabaret.

In 2015 heeft Nabil deelgenomen aan het Leids Cabaret Festival, waarbij hij de finale heeft gehaald. De jury roemt Nabil's vermogen om zijn kwetsbaarheid om te zetten naar goede grappen en zien in hem een innemende, veelbelovende cabaretier met een toekomst in het theater.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.