Wouter-de musical

Floracollege Musicalklas
do 4 jul
-
vr 5 jul
Data & tickets
  • do 4 jul
    19:00
    Jumbo Koornneefzaal
  • vr 5 jul
    20:15
    Jumbo Koornneefzaal

Wouter, een dromerige Amsterdamse jongen die zich verliest in de geweldige verhalen die hij leest. Wouter, een jongen die fantaseert over de prachtige verhalen uit de films die hij graag kijkt. Wouter, een jongen die gefascineerd is, door wat er vroeger allemaal was en daar vlogs over maakt.

Start kaartverkoop dinsdag 29 januari. 10 uur online, 12 uur telefonisch en aan de balie.


 

 

Maar voor wie eigenlijk? Voor dat meisje ‘Femke’ wat zo leuk is? Voor zijn klasgenoten, die hem toch maar een flapdrol, een weirdo of een loser vinden? Of voor zichzelf? In welke mate bepaalt de omgeving eigenlijk wat je doet? En maakt het uit waar en wanneer je geboren bent?

Drie jongens, 1891, 1991 en 2019, hetzelfde verhaal, maar toch anders...

​​CJP, 65+ en leerlingen

CJP, 65+ en leerlingen betalen op vertoon van hun pas ​een speciale prijs. Deze kaarten zijn alleen aan de balie of telefonisch te reserveren gedurende onze openingstijden. 

BABY'S EN KLEINE KINDEREN

Iedere bezoeker van de bioscoop of het theater moet in het bezit zijn van een geldig toegangsbewijs, dus ook voor baby’s en kinderen van onder de 2 jaar zal een ticket gekocht moeten worden. Dit vanwege het aantal bezoekers dat er maximaal in ons theater aanwezig mag zijn. Hierin wordt geen onderscheid gemaakt tussen een baby, schootkind, peuter, kleuter of volwassene.

Tot slot willen wij mededelen dat bij overlast voor andere bezoekers het risico voor de ouders is en hen verzocht kan worden de zaal te verlaten.

 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.