Later was alles beter (reprise)

Peter Pannekoek
za 28 sep
20:15
  • za 28 sep
    20:15
    Jumbo Koornneefzaal

Supertalent. Je kent hem van The Roast, Dit Was Het Nieuws en De Wereld Draait Door. Slim. Gevaarlijk. Ontwapenend. Grijp die kans.

De pers jubelde en kaarten waren binnen mum van tijd uitverkocht. Gelukkig gaat hij in reprise met de voorstelling waar kranten over schreven:

‘Peter Pannekoek biedt ongetwijfeld het beste cabaret van het moment.’ - 
Algemeen Dagblad

‘Peter Pannekoek maakt een reuzensprong richting de top. Een ijzersterk programma, waarin hij de intelligente humor van Theo Maassen combineert met de intelligente empathie van Claudia de Breij.’ - 
Parool

‘Moment van bezinning gunt hij je niet, want steeds is daar alweer een volgend verhaal, een volgende grap.’
 - Volkskrant

Nominatie Poelifinario 2019
De VSCD Cabaretjury heeft deze voorstelling genomineerd voor de Poelifinario 2019 in de categorie Neerlands Hoop, de prijs voor die theatermaker met het meest indrukwekkende programma van het seizoen. De jury: “Het Oude is aan het sterven, Het Nieuwe moet nog geboren worden. In zijn tweede solo legt Peter Pannekoek glashelder uit dat we in een tussentijd leven. De man is aan het eind van zijn heerschappij, de vrouw staat aan het begin van de hare. Maar moeten we daarom alles wat niet meer aan onze huidige, verlichte standaarden voldoet maar rücksichtslos veroordelen? Een goede grappenmaker was Pannekoek al, nu blijkt hij ook interessante vragen te stellen. Hij laat bovendien knap zien dat cabaret best, of juíst, kan prikkelen als je een genuanceerd verhaal vertelt.”

 

 

"Peter Pannekoek biedt ongetwijfeld het beste cabaret van het moment."
Algemeen Dagblad
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.