Nederlands Hoop (reprise)

Patrick Laureij
ma 25 nov
-
di 26 nov
  • ma 25 nov
    20:15
    Jumbo Koornneefzaal
  • di 26 nov
    20:15
    Jumbo Koornneefzaal

“Hee man, Patrick a.k.a. de Knotmaestro hier. Mijn tweede show is getiteld Nederlands Hoop. Het zou tof zijn als je langskomt.”

Met zijn ruige en minder ruige verhalen over opgroeien op de straten, nee, de stoep van Rotterdam-Zuid, een heleboel ‘Ja toch’ en zijn eigenzinnige blik op het alledaagse groeide hij in korte tijd uit tot een nieuwe bestseller in de Nederlandse theaters. In een interview met de Volkskrant vertelt hij over zijn populariteit als cabaretier in korte tijd is gegroeid en wat dat met hem doet. Ook vertelt hij hoe hij op de naam van zijn nieuwe voorstelling is gekomen. "Wat is nou de Nederlandse vertaling van de American dream, vroeg hij zich af, van het hoge mikken dat lang niet voor iedereen realistisch lijkt? ‘Voor mij is dat Nederlands hoop."

Eerder in de verkoop gegaan en reeds uitverkocht

 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.