Nederlands Hoop

Patrick Laureij
wo 22 mei
-
do 23 mei
Data & tickets
  • wo 22 mei
    20:15
    Jumbo Koornneefzaal
  • do 23 mei
    20:15
    Jumbo Koornneefzaal

De vierde try-out van deze voorstelling in het Amsterdamse stand-up café Toomler was binnen 9 minuten uitverkocht. Daarom twee avonden De Naald. Patrick Laureij.

“Hee man, Patrick a.k.a. de Knotmaestro hier. Mijn tweede show is getiteld Nederlands Hoop. Het zou tof zijn als je langskomt.”

Met zijn ruige en minder ruige verhalen over opgroeien op de straten, nee, de stoep van Rotterdam-Zuid, een heleboel ‘Ja toch’ en zijn eigenzinnige blik op het alledaagse groeide hij in korte tijd uit tot een nieuwe bestseller in de Nederlandse theaters.Interview

In een interview met de Volkskrant vertelde hij hoe hij op de naam van zijn nieuwe voorstelling is gekomen. "Wat is nou de Nederlandse vertaling van de American dream, vroeg hij zich af, van het hoge mikken dat lang niet voor iedereen realistisch lijkt? ‘Voor mij is dat Nederlands hoop." Klik hier voor het volledige interview.

Maximaal 4 kaarten per persoon. De voorstelling van 23 mei is uitgesloten van de voorverkoop. Losse kaarten voor deze avond zijn verkrijgbaar vanaf 16 juni, 12.00 uur, uitsluitend fysiek aan de balie van De Naald. De voorstelling van 22 mei is reeds uitverkocht. Zie www.westlandtheater.nl
voor meer informatie.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.