The Michael Jackson Tribute

Ben Bowman & Band
ma 20 mei
-
di 21 mei
Data & tickets
  • ma 20 mei
    20:15
    Jumbo Koornneefzaal
  • di 21 mei
    20:15
    Jumbo Koornneefzaal

Slechts vijf weken te zien in een paar theaters in Nederland. Wij zagen de voorstelling al in Londen, waar de show werd bedolven onder jubelende recensies. Stilzitten bleek onmogelijk. De gelijkenis was huiveringwekkend. Huiveringwekkend goed.

Tien jaar na het overlijden van The King of Pop presenteren wij vol trots deze uit de UK afkomstige Michael Jackson Tribute.

De geprezen Ben Bowman, een dikke band en fantastische dansers nemen je mee op een reis langs de grootste hits van Michael Jackson en The Jackson 5. Denk aan Thriller, Beat It, Billie Jean, maar natuurlijk ook Man in the Mirror, Smooth Criminal en nog veel meer. Flashbacks van de man, zijn muziek en zijn zwaartekracht tartende bewegingen in een twee uur durende ode aan het superstardom en de magie van The King of Pop.

West End Theatreland:
“ I closed my eyes and I thought I may as well have been listening to Michael Jackson himself live on stage!”

London Theatre Reviews, 4*:
“Fierce dance moves, brilliant costumes and effective lighting accompany the parade of hits (...) The audience was on fire, screaming and dancing on their feet for most of the show.”
 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.