Sex met Sjaak

Sjaak Bral
za 18 mei
20:15
  • za 18 mei
    20:15
    Jumbo Koornneefzaal

Sex. Een onuitputtelijke bron van verwondering, mysterie en vrolijkheid. Maar de verworven seksuele vrijheden uit de jaren ’60 en ’70 lijken klakkeloos te worden ingeleverd. De seksuele revolutie ligt in een spagaat. Aan de ene kant ‘moet alles kunnen’. Aan de andere kant wordt bloot verward met sex en dit leidt tot De Nieuwe Preutsheid. Onderbroek douchen is regel, geen uitzondering. Topless zonnen? Taboe.

Deze voorstelling is door het NRC getipt als cultureel hoogtepunt. 

 

 

Sjaak besloot op onderzoek uit te gaan. “De afgelopen vijf jaar dompelde ik mij onder in zowat alle vormen van sex. Van de gogobars in Thailand tot de darkrooms van Den Haag. Swingerparties, SM feesten, Tinder en Grindr: ik heb het allemaal ervaren (met instemming van mijn partner). Het resultaat is een cabaretvoorstelling die voelt als één groot hoogtepunt.” Dit vertelde hij in een interview met het AD. Klik hier voor het volledige interview. 

Interview met Sjaak Bral in het AD: Ik blijf bezig om beter te worden. Ik zoek de diepere lagen, ook nu. Ik maak een spekkoek, geen krakeling. De uitdaging met deze seksshow is om het niet te plat maken. Ik wil dat de mensen zien: hier is meer aan de hand dan een bezoekje aan een parenclub.” Lees hier het hele interview met Sjaak Bral.

Recensies
Theaterparadijs.nl ★★★★:
"Het tempo ligt aangenaam hoog en de timing is perfect. ... Sex met Bral is een heerlijke voorstelling waarin weer eens op de enige en juiste manier over seks en het beleven van seks gesproken wordt. Voor de pauze briljant en na de pauze amusant."

AD★★★★:
"Die (inter)nationale verworvenheden, gecombineerd met zijn eigen, rijke oeuvre, resulteren in een show waarin Bral het fenomeen seks op de zijn bekende wijze beschouwt: grappig, grof en bovenal gedurfd."

Theaterkrant: "Hij weet vermoeidheid in de zaal te voorkomen door variatie aan te brengen met een seksquiz, het verschaffen van vrolijke (en zeer bruikbare) tips en het opvoeren van de Haagse groenteman die zijn zaak en zijn bovenwoning heeft omgebouwd tot een sekspaleisje."

"Seks is misschien niet alles, maar zonder seks is alles niks."
Theater de omval
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.