DREEJKLEZOEW

André Manuel
vr 10 mei
20:15

In zijn nieuwe voorstelling duikt André Manuel in de gitzwarte en toch ook meer dan dartele geest van DREEJKLEZOEW; de even geliefde als verguisde mythische Twentse clown die al sinds de ontdekking van de hemel door de geschiedenis dendert als Herman Finkers on speed. DREEJKLEZOEW is een politiek incorrecte hork, een mensonvriendelijke sater, de Kaffer der Lage Landen, een duivelskind. Een buitengewoon onfatsoenlijk mens.

In verband met de maatschappelijke onrust die is ontstaan rondom alleen al de aankondiging van deze voorstelling, zijn er overal nog meer dan voldoende kaarten beschikbaar. En zo ziet DREEJKLEZOEW dat graag. Want hij is toch niet voor niets het exact tegenovergestelde van het succesverhaal.Recensies

Cabaret.nl ★★★★: “Hij kietelt met het nodige prikkeldraad en zijn ruwheid polijst hij met zeven goede en grappige liedjes.”
Klik hier voor de volledige recensie. 

Tubantia: “Hij sart en hij tart, de grappen daveren in ongekend hoog tempo de zaal in, niemand ontkomt. In Dreejklezoew is André Manuel in topvorm.”
Klik hier voor de volledige recensies. 

NRC: “Hoogtepunt in Dreejklezoew is een lied waarin Manuel op lethargische toon de spot drijft met het gebrek aan bereidheid om te vechten voor idealen en zo ook zijn eigen cynische houding op de hak neemt: „Sterven voor de vrede, ’k heb er geen wekker voor gezet/ Ik ben lui in m’n verzet.“ 
Klik hier voor de volledige recensie. 

AD: “Manuel behoort tot het uitstervende ras van kleinkunstenaars dat nog onvervalst geëngageerd cabaret maakt.”
Klik hier voor de volledige recensie.  

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.