50th Anniversary Tour

Woodstock the Story
do 9 mei
20:15
  • do 9 mei
    20:15
    Jumbo Koornneefzaal

Hoor, voel, zie en herbeleef de legendarische Three Days of Peace, Love & Music. Met bezieling, humor en retro-goeie muziek neemt Woodstock the Story je mee naar het roemruchtige festival Woodstock. Visueel ondersteund door sfeervolle beelden, die zorgen voor het ultieme flowerpower gevoel.

“Genuine and true to the Spirit of Woodstock. It surpassed anything that we could have imagined”

– Bobbi

 


 

 

 

Martin van der Starre, Muriël te Loo en Thomas Meeuwis brengen onder begeleiding van een live band muziek van Janis Joplin, Joe Cocker, Jimi Hendrix, Santana, The Who en vele anderen.
Back to the garden!

Bobbi en Nick Ercoline omarmen Woodstock the Story
Bobbi en Nick Ercoline zijn 'The Couple With The Blanket' op de iconische foto van de oorspronkelijke albumhoes van 'Woodstock'. Zij waren overgevlogen vanuit Amerika om op 12 januari jl. de première van Woodstock the Story in Oss bij te wonen. Zij gaven daarbij het mooiste compliment aan deze voorstelling.

“Genuine and true to the Spirit of Woodstock. It surpassed anything that we could have imagined” – Bobbi

“BY FAR, this is the best show I have seen. EVER." – Nick

“BY FAR, this is the best show I have seen. EVER."
Nick
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.