Finalistentournee 2018

Cameretten
wo 8 mei
20:15
  • wo 8 mei
    20:15
    Jumbo Koornneefzaal

Een groep studenten organiseert in 1966 nietsvermoedend een cabaretfestival vernoemd naar een plein in hartje Delft. Een succes! Het groeit uit tot één van de grootste cabaretfestivals van Nederland. Na ruim 50 jaar is Cameretten nog steeds hét platform dat jong talent herkent, begeleidt en presenteert aan het grote publiek. 

 

De strijd om de winst van Cameretten 2018 is gestreden. Tijd voor de finalistentournee. De drie aanstormende cabarettalenten staan te popelen. Een avond keihard lachen.

De drie finalisten!
Zaterdag 24 november is in het nieuwe Luxor Theater een eind aan de strijd om de 53e editie van Cameretten gekomen. Drie getalenteerde finale acts hebben alles op alles gezet om de felbegeerde Juryprijs mee naar huis te nemen. In de finale stonden: Waterkonijnen, Chris Verlaan en Hassan el Rahaui.De jury, onder leiding van juryvoorzitter Rob van Wijk, heeft aan het eind van een succesvolle avond de Juryprijs toegekend aan Chris Verlaan.

Deze voorstelling doet mee aan het Rabo Talenten Concours.

De jury over de finalisten

Finalist 1: Waterkonijnen

"Waterkonijnen is een aanstekelijk duo. Hun verhaal is modern, origineel en eigentijds. Ze staan heel natuurlijk op het podium. Alles zit erin. Het is 100 procent stand-up, fris en heel erg van nu."

Finalist 2: Chris Verlaan
"Chris opent sterk. Hij lijkt geïnspireerd door een traditionele cabaretvorm, maar heeft een eigen signatuur. Zijn voorstelling heeft een grote grapdichtheid en hij wisselt mooi af tussen verhaal en liedjes. Er zitten in het programma veel slimme vondsten en woordgrapjes."

Finalist 3: Hassan el Rahaui
"Hassan el Rahaui is een goede performer met potentie. Hassan is een fijne theaterpersoonlijkheid. Zijn verhaal is kwetsbaar, ontroerend en evenwichtig. Hij heeft een goede interactie met het publiek en is een goede verteller."

Boek het Talentenmenu bij deze voorstelling! 
Als u kaarten koopt voor een voorstelling in het Rabo Talenten Concours, kunt u voor aanvang van de voorstelling genieten van een speciaal "Talentenmenu" bij BIJ5. Een compleet avondje uit voor slechts € 35,95 p.p. Uw avond begint met een verrassend diner bij BIJ5. U wordt tussen 17.30 en 18.00 uur verwacht om op tijd te zijn voor de voorstelling om 20.15 uur. Hierna geniet u van de Rabo Talenten Concours voorstelling in De Naald!

Klik hier voor meer informatie.

Foto's: Jaap Reedijk

"knap hoe Chris zijn autisme heeft verwerkt in Man in de Maak. Zijn voorstelling heeft een grote grapdichtheid en hij wisselt mooi af tussen verhaal en liedjes met veel slimme vondsten en woordgrapjes."
De jury over Jury- en Publieksprijswinnaar Chris Verlaan
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.