Oogst-30 jarig jubileumprogramma

Kommil Foo
do 25 apr
20:15
  • do 25 apr
    20:15
    Jumbo Koornneefzaal

Een piano, een gitaar, een viool en hun twee karakterstemmen. Meer hebben de Vlaamse broers Raf en Mich Walschaerts niet nodig. In dertig jaar tijd hebben ze hun unieke stijl tot in de meest perfecte puntjes leren vervolmaken. Dertig jaar onafgebroken maken en spelen. Hoogste tijd om uit al dat moois een nieuwe voorstelling te destilleren. Zonder circus. Intiem. Hun mooiste liedjes en hun strafste verhalen. 

“Recht naar het hart” (De Standaard), “Een toonbeeld van theatrale balanceerkunst” (NRC) en “De broers stralen kracht, klasse en grandeur uit” (Parool). Een greep uit de jubelende recensies over hun vorige voorstelling Schoft. Laat je onderdompelen in de warme gloed van vakbekwaam meesterschap. Kommil Foo op z’n best.

Deze voorstelling is door het NRC getipt als cultureel hoogtepunt.

Recensies
Theaterkrant: "In Oogst laten de broers weer eens zien waar ze goed in zijn. Fysieke sketches afgewisseld met ijzersterke poëtische liedjes (...) Mocht u ook maar een heel klein beetje last hebben van hartzeer, zorg dan in vredesnaam dat u voldoende zakdoeken meeneemt."

“De broers stralen kracht, klasse en grandeur uit”
Parool
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.