BRONST

Yvonne van den Eerenbeemt
wo 24 apr
20:15
  • wo 24 apr
    20:15
    Rabo zaal

Na het behalen van de finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival in 2014, debuteerde Yvonne van den Eerenbeemt met SIRENE, waarin ze avond na avond het brandalarm door de theaters liet loeien. Een voorstelling én ontruimingsoefening ineen. Een ludieke kennismaking met de warmbloedige Limburgse furie.

Als BRONST een natuurdocumentaire zou zijn, dan was Yvonne de paradijsvogel. En paradijsvogels maken rare sprongen, zeker als ze zich willen voortplanten. BRONST gaat over dierlijke driften. Over de beestachtigheid die onder onze deftige dasjes schuilgaat. Een vileine paringsdans met het leven. Een race tegen de biologische klok. Met wanhopige betogen, fluwelen liedjes en weinig tact. Want het is eten of gegeten worden.

Deze voorstelling doet mee aan het Rabo Talenten Concours.

Boek het Talentenmenu bij deze voorstelling! 
Als u kaarten koopt voor een voorstelling in het Rabo Talenten Concours, kunt u voor aanvang van de voorstelling genieten van een speciaal "Talentenmenu" bij BIJ5. Een compleet avondje uit voor slechts € 35,95 p.p. Uw avond begint met een verrassend diner bij BIJ5. U wordt tussen 17.30 en 18.00 uur verwacht om op tijd te zijn voor de voorstelling om 20.15 uur. Hierna geniet u van de Rabo Talenten Concours voorstelling in De Naald!

Klik hier voor meer informatie.

Het is eten of gegeten worden
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.