Pip Goes Offline

Pip Pellens
wo 24 apr
19:30
  • wo 24 apr
    19:30
    Jumbo Koornneefzaal

Pip Pellens’ carrière is nagenoeg tegelijkertijd begonnen met de carrière van Facebook: 15 jaar geleden. Tijdens deze 15 jaar is de manier van communiceren totaal veranderd. Zo is vlogger tegenwoordig beroepskeuze nummer één onder jongeren. Is het eigenlijk nog wel mogelijk, een leven zonder internet? Voor Pip is nú het moment gekomen om de balans op te maken: “Bestaat er voor mij nog wel een leven zonder mobiel, social media of internet?”

Met spetterende dans, zang en muzikale verrassingen neemt ze je mee en laat ze zien dat een leven zonder mobiele telefoon, social media en internet ook een optie is. Of nouja… Voor heel even dan...

Zondag 27 januari was Pip Pellens te gast bij Zapplive op Zondag! Ze hebben het over haar theatershow en ze vertelt over haar eigen onderzoek dat ze zelf twee weken helemaal offline is geweest en hoe ze dat heeft ervaren. Klik hier om het hele fragment te bekijken. 

Interview
Waarom ze voor het theater heeft gekozen en niet voor televisie? “Is het theater niet de beste plek om even helemaal offline te zijn en te genieten van wat er op het podium gebeurd? Het onderwerp van de show komt het beste tot zijn recht op deze plek. Het theater.”

Voor de theatershow is Pip een tijdje offline geweest: “Ik kon alleen nog maar bellen en sms’en. Eerlijk? ik vond het heerlijk. Een tijdje offline, ik zou het zo weer doen, alleen werk technisch is het niet haalbaar om echt helemaal offline gaan.”
Klik hier om het hele interview met Pip te lezen.

Video
In deze video beantwoordt Pip vragen over de voorstelling (Q&A).

In Pip Goes Offline daagt Pip je uit om anderhalf uur lang offline te gaan.
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.