Souvenirs

Karin Bloemen
vr 19 apr
20:15
  • vr 19 apr
    20:15
    Jumbo Koornneefzaal

In de loop van de tijd verzamel je van alles: foto’s van bijzondere momenten, kampeerspullen die je allang niet meer gebruikt etcetera, etcetera... Na verloop van tijd zijn je huis en je hoofd zo vol, dat het hoog tijd wordt eens goed op te ruimen. 

Een avond die een mooie herinnering vormt, die je als dierbaar souvenir mee naar huis neemt.

In Souvenirs voegt Karin Bloemen de daad bij het woord en gooit als een stier in een porseleinkast alle ballast de deur uit. Dat doet ze ook heel letterlijk, want elke avond verloot ze een aantal persoonlijke items. Een onmiskenbare Bloemen show, met dierbare oude en verrassende nieuwe songs, onvoorspelbare conferences, hilarische types, prachtige jurken en dito decor.

Recensies

Theaterkrant:
"Karin Bloemen trapt in Souvenirs heel veel lol, maar zij is vooral zo groots, omdat zij de juiste sfeer weet te creëren bij zeer uiteenlopend materiaal. Van lief ingetogen tot uitbarstende vulkaannummers."

AD ★★★★: "Haar stem klinkt voller en vrijer dan ooit tevoren. Souvenirs is een waar feest voor oog en oor."

Telegraaf: “De voorstelling is, zoals we dat gewend zijn van Karin Bloemen, tot in de puntjes verzorgt.”

De Volkskrant★★★: “De onewomanshows van Karin Bloemen zijn altijd een vrolijke combinatie van liedjes en sketches, met mooi licht, kleurrijke kostuums en een stevige band (...) De teksten van Karin Bloemens nieuwe liedjes zijn prachtig, en ze zingt ze vol overtuiging.”

NRC★★: “Deze opruimactie past binnen het thema van Souvenirs, een voorstelling over het loslaten van onnodige belast.”

ED ★★★★: “In haar voorstelling speelt de vijftiger indrukwekkend met het thema van afscheid nemen, van weemoed, melancholie en loslaten.”

BNdestem ★★★★: “Karin Bloemen vertolkt de hoofdrol in haar eigen, persoonlijke verhaal, dat ze met het lied Ik ben waar even krachtig als ontroerend inkleurt.”

Ilovetheater: “Souvenirs is een show vol met humor en mooie verhalen. Bij dit alles vult ze het aan met mooie en diverse nummers. En zingen kan je wel aan deze vrouw over laten. Het is dan ook heerlijk genieten van de vele nummers die Karin Bloemen zingt.”

Musicalsites:
“Met haar ongekende prachtige stem zingt ze het publiek naar zich toe. Ze neemt iedereen mee in haar opruimavontuur.”

Broadwayworld:
“La Bloemen is on top of her game when interacting with her audience members.”

 

★★★★ “Kenmerkend voor Karin Bloemen is een sterkte muzikale opening, als publiek zie je meteen de vakvrouw die op het podium staat.”
Theaterparadijs
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.