Stil in mij

Ferry Doedens, Jeroen C. Molenaar, Zoï Duister & Dieuwke Tönissen
do 18 apr
20:15
  • do 18 apr
    20:15
    Jumbo Koornneefzaal

Vijf twintigers. Op de middelbare school waren ze dikke vrienden, maar daarna zijn ze elkaar uit het oog verloren. Nu komen ze samen, maar niet met zijn vijven. Hun vriend en leeftijdsgenoot is er niet meer. Ze doen hun best om zo volwassen mogelijk te zijn, maar gisteren waren ze nog kinderen. 

Stil in mij is een musical over vriendschap, verwachtingen en de zoektocht naar je identiteit. Samengebald in een verhaal dat iedereen zal herkennen, simpelweg omdat we allemaal op zoek zijn. Een voorstelling met een lach en een traan, vol bekende Nederlandse popmuziek, in de regie van William Spaaij. Een pleidooi om elke druppel van het leven op te zuigen zolang het maar kan!

Na afloop is er een meet & greet met de acteurs in de foyer!

Cast brengt Stil in Mij opnieuw als single uit
Ferry Doedens, Jeroen C. Molenaar, Zoï Duister en Dieuwke Tönissen, de castleden van de nieuwe Nederlandse musical ‘Stil in mij’ zijn de studio ingedoken om de gelijknamige titelsong van de musical op te nemen. Het nummer werd in 1994 de grote doorbraak van Nederlandse popgroep ‘Van Dik Hout’. Bij alleen een song is het niet gebleven, 25 januari heeft de cast de videoclip uitgebracht.

Recensies
Musicalsites: “De titel goed aan bij het gevoel van de musical”

Musicaljournaal: "Vocaal staat de voorstelling als een huis!"

Musicalworld****: "Het mag een jukebox-musical worden genoemd. Maar waar bij zo'n musical inhoudelijk zelden echt raak wordt geschoten, is deze voorstelling juist een voltreffer."

Theaterparadijs ****: "De muziek wordt op briljante wijze live gespeeld door Marnix Wetze."

De Theaterkrant: "In de regie van William Spaaij is Stil in mij een compacte, snelle musical met opvallend veel liedjes en minder gesproken tekst."

Ontheredcarpet.nl ****: "Een geweldige rollercoaster van emoties mooi samen gesmolten met de muziek van Nederlandse chansons."

AD ***: "Stil in mij is daardoor een voorstelling met twee gezichten: een rammelend verhaal, maar een swingende omlijsting."

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.