Bereikbaarheid

Adres
WestlandTheater De Naald
Stokdijkkade 3
2671 GW Naaldwijk

De Naald is gelegen in het centrum van Naaldwijk. Via de plattegrond van Google maps of 9292ov kunt u eenvoudig uw route bepalen. WestlandTheater De Naald is goed te bereiken met het openbaar vervoer, de fiets, de auto en te voet.

Vanuit de richting Amsterdam, Den Haag, Utrecht (A4)
Neem op de A4 afslag 12 richting Naaldwijk, rij 2 km rechtdoor en bij het eerstvolgende grote kruispunt slaat u linksaf de Veilingroute (N222) op, sla na ongeveer 5km -aan het einde van Veilingroute- bij de stoplichten linksaf de Middelbroekweg op, Na 1 km komt u weer stoplichten tegen hier rijd u rechtdoor, Na 350 meter rechtsaf de Pijle Tuinenweg op, Na 600 meter linksaf de Stokdijkkade op, Aan het einde van de weg komt u bij een T-splitsing, hier slaat u rechtsaf de Verdilaan op, Na 75 meter slaat u linksaf het Raoul Wallenbergplein op, U bent nu gearriveerd aan de achterkant van WestlandTheater De Naald. U kunt hier de auto parkeren. De entree van het theater is aan de andere kant van het gebouw.

Vanuit de richting Kijkduin, Loosduinen
Volg de Nieuwe Weg (N213) en rijd voorbij Poeldijk, bij de rotonde rijdt u rechtdoor en bij de eerstvolgende stoplichten slaat u rechtsaf de Dijkweg op. U passeert weer een rotonde, hier gaat u rechtdoor. U rijdt nu op de Verspycklaan. Bij de volgende rotonde slaat u linksaf de Verdilaan op, na 300 meter slaat u rechtsaf het Raoul Wallenbergplein op. U bent nu aan de achterkant van WestlandTheater De Naald gearriveerd. Hier kunt u de auto parkeren. De entree van het theater is aan de andere kant van het gebouw.

Vanuit de richting Delft

Volg de N223 langs De Lier richting Naaldwijk, bij kruispunt Westerlee slaat u rechtaf de Burgemeester Elsenweg (N213) op. Na 2 km op het eerstvolgende grote kruispunt linksaf de Middelbroekweg op, na 350 meter rechtsaf de Pijle Tuinenweg op. Na 600 meter linksaf de Stokdijkkade op. Aan het einde van de weg komt u bij een T-splitsing, hier slaat u rechtsaf de Verdilaan op. Na 75 meter slaat u linksaf het Raoul Wallenbergplein op. U bent nu aan de achterkant van WestlandTheater De Naald gearriveerd. Hier kunt u de auto parkeren. De entree van het theater is aan de andere kant van het gebouw.