Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Voor een bezoek aan De Naald vragen wij vriendelijk jouw medewerking:

> Bij coronaklachten; blijf thuis. Geef zo spoedig mogelijk de annulering aan ons door - tot een uur voor de voorstelling of film - via reserveringen@westlandtheater.nl. Wij annuleren je kaarten, het bedrag (minus de administratiekosten) zetten wij op jouw account als digitaal tegoed. Dit tegoed kan je gebruiken bij een volgende (online) bestelling van theater- of filmkaarten.

Ik wil graag naar een film of voorstelling. Hoe reserveer ik tickets?
Wij verzoeken je om online te reserveren. Dit kan eenvoudig via een eigen account. Mocht online reserveren niet mogelijk zijn, neem dan contact op met onze balie gedurende de openingstijden. Indien je bij ons afrekent, vragen wij om met pin te betalen. E-tickets kunnen ook vanaf een telefoon gescand worden. 

Hoelang van tevoren kan ik mijn kaarten annuleren? 
Tot maximaal drie dagen voor de voorstelling of film je reeds gekochte kaarten inruilen voor een tegoedbon of ruilen voor plaatsbewijzen voor een andere voorstelling of film. De administratiekosten hiervoor bedragen € 1,75 per kaart. Bij kaartverkoop voor derden gelden afwijkende voorwaarden. Doorgaans kunnen er dan géén plaatsbewijzen geretourneerd worden.

Zijn er pauzes in de films en theatervoorstellingen?
Er zijn pauzes in theatervoorstellingen en films waar dit van toepassing. De bar is geopend om een drankje en/of snacks te halen. 

Waar kan ik straks plaatsnemen?
Je kan plaatsnemen op de rij- en stoelnummer welke vermeld staat op jouw ticket. 

Hoe werkt jullie luchtzuivering?
Al onze publieksruimtes worden mechanisch met 100% buitenlucht geventileerd. Hierdoor is er géén sprake van recirculatie van lucht. 

Is de bar geopend?
De bar is volledig geopend. Vooraf, tijdens de pauze kan je weer een drankje halen, deze mag niet mee de zaal in. Met uitzondering van de film. 

Is er een nazit?
Er is gelegenheid voor een nazit. 

Kan ik gebruikmaken van het toilet?
Je kunt gebruikmaken van het toilet. De toiletten worden regelmatig grondig door ons gereinigd.

Een warm welkom!