Over uw kaarten

Kaarten ruilen of annuleren
Tot maximaal drie dagen voor de voorstelling of film kunt u reeds gekochte kaarten inruilen voor een tegoedbon, of ruilen voor plaatsbewijzen voor een andere voorstelling of film. De administratiekosten hiervoor bedragen € 1,75 per kaart. Bij kaartverkoop voor derden gelden afwijkende voorwaarden. Doorgaans kunnen er dan géén plaatsbewijzen geretourneerd worden.

Door de AVG wetgeving is het vanaf 25 mei 2018 niet langer toegestaan (digitale) tegoeden over te schrijven van de ene gast naar de andere gast zonder akkoordverklaring. Deze akkoordverklaring is aan de balie van De Naald in te vullen.

Kaarten kwijt?
Uitsluitend op de dag van de voorstelling of film kunt u bij de balie een duplicaatkaart krijgen. Voor deze duplicaatkaart wordt € 1,75 in rekening gebracht.

Voorstelling geannuleerd?
Indien een voorstelling wordt geannuleerd, brengen we u hiervan zo snel mogelijk op de hoogte. Bij annulering wordt uw geld gerestitueerd of wordt in sommige gevallen de mogelijkheid geboden uw kaarten om te ruilen voor een andere voorstelling. U ontvangt hierover persoonlijk bericht.

Uitverkochte voorstellingen
Bij uitverkochte voorstellingen komen op het laatste moment soms plaatsen vrij. U kunt zich via www.westlandtheater.nl en gedurende onze openingstijden, telefonisch of aan de balie op de wachtrij (laten) plaatsen.

Via uw persoonlijke inlog op de website kunt u meer informatie over uw kaarten vinden. 
Heeft u andere vragen over uw kaarten? Dan kunt u gedurende onze openingstijden bellen met onze balie: 0174-636900. Of stuur een e-mail naar reserveringen@westlandtheater.nl.
Wij helpen u dan graag verder.