Kaartverkoop januari t/m mei 2021

Het nieuwe theaterprogramma van de tweede helft van het seizoen (januari t/m mei 2021) wordt iedere week bijgewerkt op onze website. Wekelijks verschijnen er nieuwe voorstellingen die ook direct reserveerbaar zijn. Deze voorstellingen zijn te vinden in onze theateragenda. Wij kiezen er dus voor om niet één specifieke datum te hanteren waarop alle voorstellingen in de verkoop gaan.

Beperkt aantal plekken
Alle voorstellingen zijn geboekt op basis van de anderhalve meter maatregel. Dat betekent dat er maximaal 110 kaarten beschikbaar zijn per voorstelling. Voorlopig starten we met het verkopen van maximaal 30 kaarten per voorstelling, gebaseerd op de huidige maatregelen. Zodra dit wordt versoepeld, komen er meer plekken vrij tot maximaal 110 bezoekers per avond. Wees er dus op tijd bij, vol is vol. 

Sommige voorstellingen worden twee keer op een avond gespeeld, om meer bezoekers een plek te kunnen bieden. Reserveren kan uitsluitend online via www.westlandtheater.nl. Voor online reserveren dienen bezoekers een account aan te maken. Lees hier meer over het aanmaken van een account.