Culturele aftrap van het seizoen: Podium Westland!

ma 8 jul. '24

Het culturele festival van Westland en begin van het nieuwe theaterseizoen: Podium Westland. Een dag vol muziek, dans, zang en beeldende kunst. Dit willen wij natuurlijk met jullie vieren.

Take Over the Stage
Samen met muzieklabel De Formule organiseren wij een alternatieve versie van de talentenjacht Spotlight! Van 12.00 tot 18.00 uur kunnen jonge talenten het podium pakken op het ‘De Formule x Spotlight’ podium, welke zich bevindt voor De Naald. Een talentenjacht speciaal voor jongeren die hun talent aan het Westlandse publiek willen laten zien. Alles kan en mag! Niks is te gek. Van dans tot toneel, zang of rap. Het enige wat je nodig hebt is een talent en een bak enthousiasme. 

Naast de talenten zijn er ook verschillende gastoptredens te zien. Voormalige finalisten van Spotlight voeren hun act nog een keer op en verschillende artiesten van De Formule komen langs. Het wordt een middag vol inspiratie én plezier. 

Geef je op!
Zie jij jezelf al schitteren op het ‘De Formule x Spotlight’ podium op 7 september? Geef jezelf dan op door een mail te sturen naar verhuur@westlandtheater.nl. Doe dit zo snel mogelijk, want vol = vol. Je ontvangt dan een mail met meer informatie en wat er van je verwacht wordt op de dag zelf.