Succesvol voorproefje op het nieuwe seizoen!

do 16 mei '24

In een volle zaal, met nieuwe naam: Bict Groep zaal, presenteerden wij woensdagavond 15 mei het nieuwe theaterprogramma van seizoen 2024/2025. Tijdens een feestelijke presentatieavond werden de gasten getrakteerd op optredens van verschillende artiesten waarmee vooruit werd geblikt naar het nieuwe theaterseizoen. De voorverkoop van het gehele nieuwe seizoen start dinsdag 21 mei om 10:00 uur. 

Vol trots onthulden wij tijdens de presentatieavond onze nieuwe theaterbrochure MagGeZien 2.0. Op de voorkant staat niemand minder dan comedian Tim Hartog, met een unieke foto, welke geschoten is in de Rabo zaal van ons theater. 

Een bomvol programma
In de brochure is ons bomvolle programma voor seizoen 2024/2025 te vinden. Een programma welke gezien mag worden! Dit seizoen kan je van bijna 120 professionele voorstellingen genieten op onze planken. Een programma waarin grote, bekende namen ook komend seizoen weer hand in hand gaan met nieuw, veelbelovend en aanstormend talent. De presentatieavond werd geopend met een spetterend dansoptreden door het Westlandse DC Passion, de finalisten van Holland’s Got Talent. DC Passion staat in maart met hun allereerste, eigen voorstelling in De Naald.De cover-ster en comedian Tim Hartog presenteerde de avond op zijn eigen hilarische en droge manier. Hij introduceerde onder andere aanstormend cabarettalent Selma Visscher. Selma Visscher werd van de toneelschool gestuurd. En nog geen maand erna won ze, zonder verdere ervaring op het podium, de juryprijs van het Groninger Studenten Cabaret Festival. De jaren erop stond ze in de finales van het Amsterdams Kleinkunst Festival en Cameretten. Nu staat ze met haar debuutvoorstelling in De Naald.Daarna pakte de muzikale act Riany PLUS het podium. Jan Hendriks en BJ Baartmans produceerden 12 liedjes, geschreven door liedjesschrijvers die als opdracht meekregen om liedjes te schrijven vanuit het perspectief van de andere sekse. Dit leverde geweldig repertoire op, dat op het lijf geschreven bleek van zangeres Rieany.  De droogkomische Farida Laan trapte het programma, na een pauze met hapjes en drankjes, verder af. Farida Laan was voorheen beeldend kunstenaar maar dat was zij ontzettend zat en stapte het podium op, met absurd hilarisch resultaat! De Westlandse Suzanne Sanders sloot de avond met een muzikale noot af: zij nam ons mee in het verhaal van Kate Bush. Een prachtig gezongen einde van deze feestelijke avond. Directeur Jeroen van de Wiel over het bomvolle programma: “Dit jaar hebben wij de magie van het theater weer proberen te vangen in ons diverse programma: theater voor groot en klein, films uit alle windstreken en voor alle leeftijden, een mooie dwarsdoorsnede met cultuur uit onze eigen regio, klassiek in de Oude Kerk en stand-up comedy in Café de Slimmerick. Er is genoeg keuze voor iedereen!" Start ticketverkoop
Wie er komend seizoen allemaal hun opwachting maken in ons theater is te lezen in de nieuwe theaterbrochure MagGeZien of online op www.westlandtheater.nl. Vanaf dinsdag 21 mei om 10:00 uur start de ticketverkoop voor het gehele programma via de website. Vanaf 12:00 uur kunnen kaarten ook telefonisch of aan de balie gereserveerd worden.

We hopen je komend seizoen vaak te mogen verwelkomen in onze Naald.