Succesvol voorproefje op het nieuwe seizoen!

In een stampvolle Naald, presenteerden wij gisteravond, donderdag 11 mei, het nieuwe theaterprogramma van seizoen 2023/2024. Tijdens een feestelijke Voorproeverij werden de gasten getrakteerd op optredens van verschillende artiesten waarmee vooruit werd geblikt naar het nieuwe theaterseizoen. De voorverkoop van het gehele nieuwe seizoen start dinsdag 16 mei om 10:00 uur.

Vol trots onthulden wij tijdens de Voorproeverij onze nieuwe theaterbrochure MagGeZien. In de brochure is ons bomvolle programma voor seizoen 2023/2024 te vinden. Een programma welke gezien mag worden! Dit seizoen kan je van meer dan 115 professionele voorstellingen genieten op onze planken. Een programma waarin grote, bekende namen ook komend seizoen weer hand in hand gaan met nieuw, veelbelovend en aanstormend talent. De Voorproeverij werd geopend met een spetterend dansoptreden van de Soweto Skeleton Movers, waar het publiek kennis maakte met Zuid-Afrikaanse streetdance (pantsula) en ‘bone breaking‘. Stand-up comedian Said el Hassnaoui presenteerde de avond op een interactieve manier. Hij introduceerde onder andere cabaretier Marco Lopes, die alvast een voorproefje liet zien van Westland Comedy Café XL, wat in samenwerking met Café de Slimmerick georganiseerd wordt.

 

DE MEIDEN van Toen trapte het programma na een pauze met hapjes en drankjes verder af. Hoe zij zichzelf omschrijven? “Muzikaal cabaret waar vrouwempowerment centraal staat.” De eeneiige tweeling Tangarine speelde op intieme wijze nummers van muzikanten die familie van elkaar zijn.De avond werd op hilarische wijze afgesloten door Beperkt Houdbaar, bestaande uit Andries Tunru (finalist De Slimste Mens en winnaar van o.a. de Persoonlijkheidsprijs van Cameretten) en Stefan Hendrikx (winnaar van het Leids Cabaret Festival 2022). Zij wisten van te voren nog niet wat ze deze avond zouden doen, want ze introduceerde De Naald aan improvisatietheater. Met input van het publiek werd er ter plekke een hilarische musical bedacht en omlijst door multi-instrumentalist Joep Hullegie. Directeur Jeroen van de Wiel over het bomvolle programma: “Er staat een divers programma voor seizoen 2023/2024, met een mooie balans van cabaret, muziek, toneel en familievoorstellingen. Als ik één tip mag meegeven, raad ik iedereen aan om minstens één keer een voorstelling blind te prikken van een naam die jou nog onbekend is. Ik kan beloven dat je positief verrast wordt."Start ticketverkoop
Wie er komend seizoen allemaal hun opwachting maken in ons theater is te lezen in de nieuwe theaterbrochure MagGeZien of online op www.westlandtheater.nl. Vanaf dinsdag 16 mei om 10:00 uur start de ticketverkoop voor het gehele programma via de website. Vanaf 12:00 uur kunnen kaarten ook telefonisch of aan de balie gereserveerd worden.

We hopen je komend seizoen vaak te mogen verwelkomen in onze Naald.