Knallend het jaar in met Westlands talent

Het Westland Nieuwjaarsconcert ‘Knallend Westland’ is terug! WestlandTheater De Naald wordt op zondag 8 januari 2023 gevuld met prachtige klanken, mooie dansmoves, glitters en vooral heel veel talent. Na maanden voorbereiden is het voor de jonge talenten (de namen maken wij later bekend) tijd om hun kunsten op het grote podium te laten zien. Samen met de culturele organisaties brengen zij een verrassende voorstelling vol muziek, dans en theater.

We nemen je mee terug naar ‘The Roaring Twenties’. Het wordt een spetterende middag vol met glitter and glamour van de revue uit de jaren ’20. Jonge talenten, Spotlightwinnaars en het enorm getalenteerde Westlandse culturele veld presenteren zich onder muzikale leiding van Blazers Collectief West. Een knallend begin van 2023!Het cabaretduo Spruijt en Opperman keren terug naar hun roots en presenteren deze editie. Wij sluiten niet uit dat de dames ook hun eigen muzikaliteit laten zien tijdens het concert!

WestlandTheater De Naald en Westland Cultuurweb organiseren Knallend Westland voor de zesde keer samen met artistiek leider van Blazers Collectief West Erik-Jan de With. Met het concert willen zij het Westlandse publiek laten zien hoe rijk het Westland is aan muzikaal talent, én een aantal jonge talenten de kans te geven op te treden en ervaring op te doen in een professionele setting.

Kom jij samen met De Naald het nieuwe jaar vieren op zondag 8 januari? Klik hier voor kaarten en meer informatie!