Sinterklaaspret in De Naald

De tijd van kruidnoten, speculaas en heel veel cadeautjes is alweer in zicht. Op 12 november arriveert onze goedheilig man De Sint in het land! In deze tijd van het jaar verschijnen er ook altijd een heleboel nieuwe Sinterklaas films. In De Naald kan je de twee allerleukste films zien!

Op 20 en 27, 30 november, 3 en 4 december zijn deze twee films te zien: 

De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de speelgoedkluis
In de muzikale familiefilm De Grote Sinterklaasfilm – Gespuis in de Speelgoedkluis krijgt Hugo Hogepief de belangrijke taak om op de sleutelring van Sinterklaas te passen. Dit gaat natuurlijk helemaal mis en een grote ramp dreigt! Komt het goed en wordt de sleutel op tijd gevonden vóór pakjesavond? Deze film bevat een ware sterrencast met o.a. Robert ten Brink, Richard Groenendijk, Jan Versteegh en Martien Meiland.

De Club van Sinterklaas en de race tegen de klok
Sint en zijn Pieten komen in een ware race tegen de tijd terecht wanneer Pietje Fernando de klok van Sinterklaas kapot laat vallen. Een ware ramp, want zo lang die stil blijft staan, is de Sintmagie verdwenen. Ondertussen gedraagt het paard van Sinterklaas zich vreemd na een keuring op de manege van Britt Dekker en Zoë en Finn, de kleinkinderen van de klokkenmaker, lijken ineens superkrachten te hebben. Wat is er toch allemaal aan de hand? Zal pakjesavond wel kunnen doorgaan dit jaar?PIETENDISCO EN JE SCHOEN ZETTEN OP 20 NOVEMBER!
Op 20 november zijn er driekwartier voor aanvang van de film danspietjes aanwezig in onze foyer. Samen met de pietjes kan er gezellig gedanst worden. Sinterklaas is er ook dus je kan tijdens de film je schoen zetten. Ben jij lief geweest? Dan zit er na afloop van de film misschien wel een cadeautje in!

Dit wil je niet missen dus kom optijd zodat je mee kan dansen, springen en zingen met de pieten.