Uitgelichte voorstellingen van oktober

Ook in oktober kan je weer genieten van de grappigste en leukste theatervoorstellingen. Deze maand zit vol liefdes voorstellingen, circus verhalen en cabaret. Wij hebben er een paar voor je uitgelicht:

Trapeze
Zaterdag 1 oktober, 20:15 uur
Dit komedische trapeze duo wil je echt niet missen. De avond verloopt anders dan verwacht, waardoor ze elkaar niet meer blind kunnen vertrouwen. Wanneer een van de twee het gevoel krijgt dat de ander hem laat vallen, neemt hij een dramatisch besluit...

Blind Date
Donderdag 6 oktober, 20:15 uur
Kan je niet genoeg krijgen van gênante dates en bizarre omstandigheden? Dan is 'Blind Date' zeker een aanrader. Bob en Jenny zijn zo wanhopig dat zij schijven zich in bij blinddate.nl en vanaf dat moment is alles een vraag.

Bloodbitches
Vrijdag 14 oktober, 20:15 uur
Neerlands Hoop winnares Nina de la Parra en topsaxofoniste Sanne Landvreugd uiten hun explosieve biculturele identiteit met muzikaal-verbale poëzie. Het belooft een explosief, hilarisch en persoonlijke voorstelling te worden. 

(S)EXPERIMENT
Woensdag 19 oktober, 20:15 uur
In een tijd waarin niks meer in hokjes past neemt Kirsten van Teijn je mee in een kleurrijke en muzikale cabaretvoorstelling over gender, seksualiteit en identiteit.