Voordelig happen voor een theatervoorstelling of film

Je middag of avond uit compleet maken met een lekkere lunch of diner? In samenwerking met diverse nabijgelegen restaurants in het centrum van Naaldwijk bieden wij leuke theater- en filmmenu's aan! Zo vind je op loopafstand het gezellige Wilhelminaplein waar o.a. Brasserie Mirell, restaurant BIJ5 en Fratelli gevestigd zijn. Of om de hoek Smoke Style BBQ. 

Lees hieronder meer over de mogelijkheden!

Voordelig happen bij BIJ5
De Naald en BIJ5 bieden u samen een aangenaam voordeel: Vanaf oktober 2022 krijg je op dinsdag en woensdag op vertoon van het kaartje van de theatervoorstelling van die avond maar liefst 10% korting op je driegangenmenu. Lees hier meer over de mogelijkheden en hoe u kunt reserveren.TOP Lunch bij Fratelli
I.s.m. Fratelli Naaldwijk bieden wij voorafgaand aan de TOP film een TOP lunch aan: voor €12,50 geniet je op vertoon van je filmkaartje of reserveringsbevestiging van een heerlijke lunchplank. Lees hier meer over de mogelijkheden en reserveren.

Smoke Style BBQ Theater menu
Elke woensdag, donderdag en vrijdagavond biedt Smoke Style BBQ restaurant een speciaal theatermenu aan. Op vertoon van je theaterticket krijg je een heerlijk driegangen-menu voor slechts € 29,75. Lees hier meer en maak een reservering.Brasserie Mirell
Regelmatig hebben wij in samenwerking met Brasserie Mirell een leuke filmactie, bijvoorbeeld rondom een nieuwe romkom. Deze acties worden op onze website en social media bekend gemaakt.