De zomerbios is weer een feit!

Natuurlijk is ook dit jaar onze zomerbios een feit! Filmplezier lekker dicht bij huis. Bioscoop De Naald is de gehele zomervakantie geopend en draait de leukste en nieuwste films voor jong en oud. Van de Allergrootste Slijmfilm tot Elvis. Zeven dagen per week is er een middag en avondprogrammering.

Te zien deze zomer zijn de familiefilms De Allergrootste Slijmfilm, De Minions en Disney's Lighyear. Voor de volwassen bezoeker is het muzikale en filmische drama Elvis te zien. De blockbuster Top Gun: Maverick vliegt ook nog steeds over onze schermen heen. En voor Nederlands vermaak zit je goed bij de nieuwste romcom Zwanger & Co. 

Verwacht vanaf augustus: DC Club van Super-Pets. Houd onze website en bioscoopagenda in de gaten voor data en tijden. De films draaien ’s middags en ’s avonds, zeven dagen per week. Alleen in de Naaldwijkse feestweek gelden afwijkende openingstijden. Op woensdag 17 augustus sluiten wij na de laatste middagfilm onze deuren. Donderdag 18, vrijdag 19 en zaterdag 20 augustus zijn wij gesloten. Op zondag 21 augustus ben je van harte welkom om lekker uit te komen brakken in ons rode pluche! Klik hier voor onze volledige filmagenda en scoor meteen je tickets. 

Theaterseizoen aftrap met Peter Pannekoek
Op donderdag 1 september trappen we ons seizoen met een knal af. Niemand minder dan Peter Pannekoek opent ons seizoen met twee avonden waar hij zijn nieuwste voorstelling DNA speelt. Beide avonden zijn al een tijdje uitverkocht, je kan nog wel inschrijven op de wachtlijst. Gelukkig is er nog veel meer moois te zien en staat ons nieuwe theaterseizoen weer vol met grote, grappige en talentvolle namen. Laat de voorpret alvast beginnen en scoor je tickets via onze website.

Voor nu wensen wij je een hele fijne zomervakantie en ontvangen we je graag deze zomer in onze bioscoop!