Het allereerste Westlandse Comedy Café!

Café De Slimmerick en WestlandTheater De Naald hebben de handen in een geslagen voor een hilarische en ontspannen zondagmiddag. Vanaf zondag 25 september opent het allereerste Westlandse Comedy Café haar deuren. Iedere laatste zondag van de maand kan je bij Café de Slimmerick terecht voor lachen, drankje en een hapje. Het café is dan omgetoverd tot een waar Comedy Café. 

Initiatiefnemers Tiffany den Ouden (eigenaresse Café de Slimmerick) en Lizzy van der Hoeven (PR & Marketingmedewerker De Naald) lichten toe: “Westlanders houden van cabaret en van theater. Ieder jaar loopt WestlandTheater De Naald in vergelijking met anders theaters, landelijk voorop met de kaartverkoop en voornamelijk de cabaretvoorstellingen zijn in trek. Toch merken we dat de jonge, nieuwe generatie meer naar snelle en harde humor neigt, met een hoge grapdichtheid. De behoefte is er dus. Alleen door de bomvolle programmering van De Naald, is er in het theater weinig plek voor deze kant van cabaret. Stand-up comedy en cafés zijn een mooie combinatie en comedy clubs zijn op dit moment populairder dan ooit. In de grote steden vliegen de comedy cafés je om de oren. In Westland is het nog stil, maar daar komt nu verandering in. Het allereerste Westland Comedy Café is geboren.’’  

In het Westland Comedy Café kan je een mix vinden van bekende en minder bekende (Westlandse) comedians. Het Westlands Comedy Café is perfect voor een leuk uitje met vrienden en familie, een romantische middag als eerste date of gewoon als je houdt van cabaret, comedy en theater.

Westlandse humor, geef je op!
Je kan ook zelf het podium opstappen. Kom je uit omgeving Westland en ben jij een onontdekte comedian, een aanstormend talent of gewoon de leukste thuis, geef je dan op! Wie weet sta jij dan binnenkort op het podium tussen bijvoorbeeld Pieter Jouke of Teun van den Elzen. Stuur een mail naar tiffany@deslimmerick.nl en laat ons weten waarom jij het nieuwe Westlandse stand-up comedian talent bent! 

Iedereen die zicht opgeeft, krijgt een plekje op het podium tijdens één van de shows in het Westland Comedy Café. Alle aanmeldingen krijgen op zondag 11 september een workshop gegeven door cabaretier Pieter Jouke. In deze workshop krijgen de deelnemers handvaten om zich aan vast te houden tijdens hun eerste optreden. De workshop is dus alleen voor de aangemelde, onbekende comedians en is geheel gratis.

De allereerste editie van het Westlands Comedy Café is zondag 25 september om 15:00 uur in café De Slimmerick. Een kaartje kost € 10,- inclusief hapje. Kaarten zijn online te koop via www.westlandtheater.nl of aan de balie van WestlandTheater De Naald.