Programma 2022/2023 nu online!

In een ‘ouderwets lekkere stampvolle Naald,’ presenteerden wij gisteravond, donderdag 12 mei, het nieuwe theaterprogramma van seizoen 2022/2023. Tijdens een feestelijke Voorproeverij werden de gasten getrakteerd op optredens van verschillende artiesten waarmee vol vertrouwen vooruit werd geblikt naar het nieuwe theaterseizoen. Donderdag 12 en vrijdag 13 mei is de nieuwe theaterbrochure thuis bezorgd bij alle gasten die minimaal 1 keer in afgelopen drie seizoenen De Naald hebben bezocht. De voorverkoop van het gehele nieuwe seizoen start zondag 15 mei om 11:00 uur.

Na twee seizoenen geen brochure uitgebracht te hebben door de pandemie, onthulde wij tijdens de Voorproeverij vol trots de nieuwe theaterbrochure. Met daarin meer dan 150 voorstellingen waarin grote, bekende namen ook komend seizoen weer hand in hand gaan met nieuw, veelbelovend en aanstormend talent. Veel cabaret, ook omdat er vanuit de laatste lockdown toch ook weer voorstellingen verplaatst moesten worden, en natuurlijk zoals altijd veel muziek. 

Losse kaartverkoop
Geen voorinschrijving en geen abonnementen. Alle voorstellingen gaan tegelijk in de verkoop via onze website. Zondag 15 mei om 11:00 uur start de losse kaartverkoop. Online via onze website is de gemakkelijkste en snelste manier om je kaarten te scoren. Echter bieden wij ook de mogelijkheid tot het kopen van je kaarten via onze balie of telefonisch op 15 mei vanaf 12:00 uur.

Zorg dat je goed voorbereid bent!
Een goede voorbereiding is het halve werk. Heb je nog geen account? Maak dan alvast een account aan, lees hier hoe je dit doet.  Zorg dat je de juiste gebruikersnaam en wachtwoord bij de hand hebt en controleer of naam- en adresgegevens en e-mailadres nog juist zijn.

Maak je wenslijstje
We verwachten voor een aantal (populaire) voorstellingen veel belangstelling. Maak daarom vroegtijdig je keuzes en zorg dat je er zondag 15 mei klaar voor bent.

Een handige tool hiervoor is de hartjes die bij de voorstellingen staan. Op elke pagina van een voorstelling, staat een hartje. Als je een account hebt en bent ingelogd en op het hartje klikt, komen deze voorstellingen automatisch bij jouw wenslijstje te staan. Als de kaartverkoop dan begint, heb je het overzicht van je favoriete voorstellingen al klaar staan.

Rolstoelplaatsen reserveren
Indien je rolstoelplekken wilt reserveren, kan je dit mailen naar reserveringen@westlandtheater.nl. 
Per voorstelling zijn er enkele rolstoelplekken gereserveerd. De aanvragen worden op volgorde van binnenkomst behandeld en toegewezen. 

We hopen je komend seizoen vaak te mogen verwelkomen in onze Naald.