Nieuwe voorstellingen tweede helft theaterseizoen nu in de verkoop!

Vol goede moed gaan we verder. De eerste voorstellingen die in januari en februari geboekt staan, zijn nu ook reserveerbaar via onze website. O.a. voor de Stones Sessions, Diederik Jekel en Ocobar scoor je nu al je tickets. Lees verder voor meer informatie over de verkoop van voorstellingen van januari t/m mei 2021. 

Wij kiezen er deze keer voor om niet één specifieke datum te hanteren waarop alle voorstellingen in de verkoop gaan; vanaf nu verschijnen er steeds nieuwe voorstellingen in onze theateragenda op www.westlandtheater.nl en kan er direct online geboekt worden. Zo zijn er nu al kaarten te reserveren voor o.a. de Stones Sessions, Anne Neuteboom, Silvester Zwaneveld, Ocobar en Diederik Jekel!

Beperkt aantal plekken
Alle voorstellingen zijn geboekt op basis van de anderhalve meter maatregel. Dat betekent dat er maximaal 110 kaarten beschikbaar zijn per voorstelling. Voorlopig starten we met het verkopen van maximaal 30 kaarten per voorstelling, gebaseerd op de huidige maatregelen. Zodra dit wordt versoepeld, komen er meer plekken vrij tot maximaal 110 bezoekers per avond. Wees er dus op tijd bij, vol is vol. 

Sommige voorstellingen worden twee keer op een avond gespeeld, om meer bezoekers een plek te kunnen bieden. Reserveren kan uitsluitend online via www.westlandtheater.nl. Voor online reserveren dienen bezoekers een account aan te maken. Lees hier meer over het aanmaken van een account. 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.